Szívszaggató vallomást tett Alec Baldwin felesége - élete egyik legnehezebb időszakát éli

 

Mint kiderült, a sztárfeleség ismét várandós, azonban orvosai elkeserítő hírt közöltek vele.

A 35 éves Hilaria Baldwin, Alec Baldwin felesége ismét várandós, azonban a picit valószínűleg nem tarthatja majd a karjában a négygyermekes anyuka.

“Szeretném veletek megosztani, hogy valószínűleg elvesztem a kisbabánkat. Megfogadtam, hogy ha még egyszer terhes leszek, azonnal megosztom veletek a hírt, még akkor is, ha így a nyilvánosság előtt kell feldolgoznom egy vetélést. Egyáltalán nem érzem magalázónak, vagy kínosnak a jelen szituációt. Szeretném, ha a vetélést az élet esetleges velejárójaként fogadnák el az emberek, és lekerülne róla a stigma. A helyzet az, hogy az embriónak van szívverése, de nagyon gyenge, és alig növekszik, így most várunk, de nagyon kicsi az esélye, hogy megmarad a baba” – olvasható a Dailymail által is közölt posztban, melyen a sztárfeleség pocakján tartja a kezét.

Hilaria rengeteg támogató üzenetet kapott vallomása óta, melyeket Instagram sztorijában köszönt meg, és mint mondta, erre a támogatásra vágyott.

Alec Baldwin és Hilaria Baldwin négy kicsi gyerkőc, egy kislány és három kisfiú boldog szülei. A jógaoktató feleség gyakorlatilag egymás után esett teherbe az elmúlt években, legkisebb csemetéjük tavaly májusban született. Az 5 éves Carmen, a 3 éves Rafael, a 2 éves Leonardo és a 11 hónapos Romeo tehát lehetséges, hogy nem kap újabb kistestvért, de az biztos, hogy Baldwinék nem adják fel a családbővítést.