Britney Spears ismét pszichiátriai kezelésre szorul – ezúttal önként vonult be

 

Teljesen összetört édesapja súlyos betegsége miatt.

Britney Spears mentális egészsége érdekében ismét terápiára szorul – írja cikkében a TMZ. Az énekesnő a bennfentesek szerint kezd belebolondulni édesapja betegségébe. A következő három hétben Spears pszichiátriai kezelésen vesz részt, melyre önként vállalkozott.

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Jamie Spearst tavaly ősszel operálták először, mivel vastagbelén repedés keletkezett. Állapota azonban továbbra sem megnyugtató, januárban a popsztár be is jelentette, hogy karrierjében egy kis szünetet tart, hogy családjával lehessen ebben a nehéz időszakban.

Britney-t rettentően megviseli, hogy apja betegsége nem mutat javulást, sőt, egyes források kritikusként jellemzik. Nemrégiben egy újabb műtéten esett át, azonban komplikációk adódtak, de részleteket nem lehet tudni.

A rajongók aggódnak kedvencükért, akinek volt már idegösszeomlása. Először 2006-ban indult el a lejtőn, miután bejelentette, hogy elválik gyermekei apjától, Kevin Federline-tól. Majd a következő évben súlyos drogproblémákkal küzdött, leborotválta a haját, elvonókúrák és szanatóriumi tartózkodások váltották egymást, ami miatt elvesztette a fiai feletti felügyeleti jogot is.

Amikor Britney 2008-ban nem vitte haza gyermekeit apjukhoz, végleg Kevin lett a két fiú kizárólagos nevelője. Britney pár nappal később bekerült a pszichiátriára, mely után két gyámot neveztek ki mellé, édesapját, Jamie Spearst, valamint ügyvédjét, Andrew Walletet.

Az énekesnő egy éve kijelentette, hogy vissza szeretné kapni az irányítást az élete felett, de a jelenlegi helyzet nem tudni, milyen irányba mozdítja az ügyét.