Kivételes alkalom hozta össze a Séta a múltba szerelmespárját

 

Shane West ezúttal is könnyeket csalt Mandy Moore szemébe.

Csillagot kapott Mandy Moore a Hírességek Sétányán, melynek alkalmából nem más mondott beszédet, mint Shane West, aki a szerelmét alakította a Nicolas Sparks regénye alapján készült Séta a múltba című filmben.

Mandy Moore és Shane West (Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega)

Mandy Moore és Shane West (Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega)

Shane azzal viccelődött, mennyire megváltoztak azóta, hogy először együtt dolgoztak, hiszen a most 40 éves színész akkoriban punk bandájával szeretett volna betörni a zenei világba, szakadt ruhákban járt és szemceruzát használt, miközben Mandy már énekesnői karrierjét építette, és hosszú szőke tincsekkel hódított.

Mandy Moore csillagával a Hírességek sétányán (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Mandy Moore csillagával a Hírességek sétányán (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

“A filmünk nem csak fantasztikus élmény volt számomra, de bele is szerettem abba a fantasztikus nőbe, akit alakítottál. Mandy, te egy igazi drágakő vagy, a mosolyod pedig nevetséges, tényleg az, de ha te belépsz, felragyog a szoba. Az energiád szinte ellenállhatatlan, a szívedhez pedig nincs fogható. Nem is lehetnék rád büszkébb. Szeretlek” – hatotta meg a közönséget Shane, aki egy 2002-es közös fotóval is meglepte kolléganőjét.

Mandy később közösségi oldalán mondott köszönetet Shannek:

“A csillagok mindig is a kettőnk dolgai voltak. Köszönöm a kedves szavaidat ezen a csodás napon, sosem fogom őket elfelejteni. Egy séta volt a múltba.”