Gordon Ramsay egyik gyerekének sem hajlandó munkát adni

 

A Ramsay gyerekeknek meg kell vívniuk a saját csatáikat.

Ha étteremben akarnának dolgozni Gordon Ramsay gyerekei, akkor bizony egy másik séfnél kell állást keresniük, ugyanis híres apukájuk nem óhajt nekik segíteni sem a tapasztalatszerzésben, sem a karrierjük beindításában.

“Nem arról van szó, hogy nem akarom alkalmazni őket, de azt végképp nem szeretném, hogy a többiek azt gondolják, hogy az én gyerekeimet nem kritizálhatják” – jelentette ki a sztárszakács, aki a hópehely generációs csemetéinek nem lesz a cinkostársa.

Bár nehéz elképzelni, hogy Gordon gyerekei olyan sértődékenyek, túlérzékenyek lennének, mint az említett generáció, mindenesetre a 21 éves Megannak, a 17 éves Matildának, és a 19 éves ikreknek, Jacknek és Hollynak bizony meg kell majd vívnia a saját harcát, mert apura ezek szerint nem számíthatnak védőhálóként. Ramsay azzal finomította a gondolatmenetét, hogy partner lesz abban, hogy elérhessék valahol máshol az álmaikat és karrierjük csúcsára érjenek.

Matilda már el is indult a maga útján, 2017-ben saját receptkönyvvel, a Tilly’s Kitchen Takeoverrel rukkolt elő. Gordon és felesége, Tana egyébként hamarosan ötszörös szülők lesznek, a pici várhatóan még tavasszal megérkezik.