Eva Mendes elárulta, mi tudná visszacsábítani a kamerák elé

 

A színésznő egy jó ideje nem forgatott már, de van olyan szerep, amire igent mondana.

Eva Mendes napjainkban már csak gyerekeinek és saját ruhakollekciójának, na meg persze férjének, Ryan Goslingnak él, a filmes karrierjének évekkel ezelőtt hátat fordított. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan ajánlat, amire ne mondana igent.

Eva Mendes és Ryan Gosling (Fotó: Getty Images)

Eva Mendes és Ryan Gosling (Fotó: Getty Images)

“Izgalmas a gondolat, hogy visszamenjek dolgozni, egyelőre azonban nem érzem azt, hogy mindenáron filmet akarnék forgatni, annak különlegesnek kellene lennie” – nyilatkozta az Extra magazinnak a kétgyermekes anyuka, aki ha ismét férjével dolgozhatna, arra egészen biztosan rábólintana.

A Túl a fenyvesen című közös filmjük 2012-ben készült, ami ezek szerint jó élmény volt a pár számára. Tehát most a rendezőkön, forgatókönyvírókon a sor, valakinek elő kellene rukkolnia egy csodás szerepajánlattal, és ismét széles vásznon gyönyörködhetnénk Eva tehetségében és szépségében.

Eva az interjúban egyébként beismerte, hogy szereti a radar alatt tartani két kislányát, a 4 éves Esmaraldát, és a kétéves Amadát, így nem akar minden áron visszatérni a reflektorfénybe.