Kylie Jenner hamarosan ismét anyuka lesz – legalábbis a rajongói ezt gondolják

 

Az árulkodó jelek azonban alaposan megkérdőjelezhetők.

Egy regionális tv telejósdájának színvonalával ér fel az az összeesküvés-elmélet, amely foglalkoztatni kezdte Kylie Jenner közösségi médiás követőit. Nem mást állítanak, mint hogy a valóságshow-hős nemsokára ismét várandós lesz jelenlegi gyermeke után nem sokkal.

Hiába az ennek ellentmondó körülmények, illetve az, hogy társával, Travis Scott-tal nem hogy házasság nincs lőtávolban, de Travis megcsalási botránya se segíti a pár harmóniáját, a rajongók minden elejtett szóban ott látják az újabb kismamaság jeleit.

És hogy miből szűrik ezt le? A Snapchat alkalmazásban „kérdések és válaszok” játékot játszott követőivel Kylie, és ezt írta: „Hogy szeretnék-e második gyereket? Igen. A kérdés az, hogy mikor.” – majd újabb beszédes kijelentéssel „bukott le”: „Még nem állok készen, hogy ismét anyuka legyek, de amikor így lesz, tudatom veletek.”

Hogy ebből miként következik az, hogy Kylie Jenner hamarosan ismét anyuka lesz, nem derül ki. Nem úgy a rajongók egy részének, akik kiválóan olvasnak a sorok között.