Az év románca? Lady Gaga állítólag egy "bosszúállóval" randevúzgat

 

Az énekesnő Jeremy Rennerrel tölti a szabadidejét.

Bár sokan drukkoltak, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper filmbéli szerelme valósággá váljon, azért azt lehetett sejteni, hogy ez a kapcsolat a vásznon kívül csak a rajongók fejében létezett. Az énekesnő persze a Csillag születik sikerét követően felbontotta eljegyzését Christian Carinóval, Gaga azonban nem Bradley karjaiban kötött ki a legfrissebb hírek szerint, hanem egy bosszúállóéban, méghozzá Sólyomszemében, akit ugye Jeremy Renner személyesít meg.

Lady Gaga (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Lady Gaga (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

A People magazin forrása megerősítette a lapnak, hogy a két híresség az utóbbi időben sok időt tölt együtt, azonban azt nem részletezte, hogy a kapcsolat csak baráti, vagy bimbózó románcról beszélhetünk, miközben néhány amerikai híroldal már tényként kezeli a szerelmüket.

A 48 éves Rennert régóta nem boronálta össze egy hölggyel sem a sajtó, bár néhány színésznő neve persze felmerült azután, hogy öt éve elvált feleségétől, Sonni Pachecótól. Az egykori párnak van egy közös kislánya, Ava Berlin Renner, aki 2013-ban született, őt közösen nevelik.

Jeremy Renner (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

Jeremy Renner (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)