Diane Kruger fergetegesen néz ki négy hónappal kislánya születése után

 

A 42 éves színésznő keményen edzett, hogy visszanyerje régi alakját.

Diane Kruger tavaly novemberben adott életet első csemetéjének, egy kislánynak, akiről eddig sajnos nem mutatott fotót sem az édesanyja, sem híres apukája, The Walking Dead sztárja, Norman Reedus.

Azt azonban a színésznőről készült legfrissebb kép alapján kijelenthetjük, hogy ez alatt a néhány hónap alatt már vissza is nyerte régi top formáját. A 42 éves Diane méltán büszke izmos hasára, melynek most külön posztot is szánt Instagram oldalán.

“Hencegnék? Ó igen! Mert igenis nagyon nehéz munka volt visszaszerezni a hasizmaimat. Nem hittem, hogy sikerülhet a terhességem után, főleg nem az én koromban. Nem volt trénerem, de elköteleztem magam amellett, hogy visszaszerzem a korábbi alakom. Legfőképpen magamért és a szellememért. A női test elképesztő!”- írta posztjában a színésznő.

Diane Kruger és Norman Reedus (Fotó: Getty Images)

Diane Kruger és Norman Reedus (Fotó: Getty Images)

Diane 2017 tavaszán vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy Joshua Jackson után újra szerelmes. A pár a Sky című mozi 2015-ös forgatásán találkozott, melyben Diane exe is szerepelt. Norman egyébként nem először tapasztalja meg az apai örömöket, van egy 18 éves fia, Mingus Lucien, aki előző kedvesétől, Helena Christensentől született.