Nick Jonas és Priyanka Chopra együtt is betörhet a zenei piacra

 

Az énekes szerint feleségének angyali a hangja, így nem zárkózik el egy közös duettől.

Néhány hete ismét összeállt a Jonas Brothers, ez azonban nem jelenti azt, hogy a tagok ne rukkolhatnának elő önálló zenei anyaggal is. Nick például a People magazinnak adott interjújában elhintette, hogy akár feleségével, Priyanka Choprával is szívesen duettezne.

“Elképesztő hangja van, az otthonunkban rengeteg a zene és a tánc, ki tudja… Egyelőre azonban szeretnénk kiévezni házasságunk első hónapjait, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – nyilatkozta Nick.

Az elmúlt hét évben Priyankának három dala is megjelent, az “In My City” will.i.am közreműködésével, míg az “Exotic” Pitbullal készült, valamint a “I Can’t Make You Love Me”, melynek klipjében Milo Ventimiglia a szerelme.

A közös munkára azonban még biztosan várni kell egy kicsit, a fiúk épp csak most indították vissza a motorokat az együttes alatt, aminek “Sucker” című visszatérő dala óriási siker. A sláger felért a Billboard Hot 100 lista élére, melyet Nick különleges módon ünnepelt meg, úgy döntött, hogy nem magát, hanem a dalhoz készült klipben is szereplő gyönyörű feleségét lepi meg egy új autóval, egy 55 millió forintot érő Maybach-hal.