Wonder Woman üzent Marvel Kapitánynak, a világ pedig egyensúlyba került

 

Gal Gadot gratulációja mintapéldája a szuperhős összetartásnak.

DC vagy Marvel, ez nem számít, ha “girl powerről” van szó. A Wonder Woman főszereplője, Gal Gadot meglepetésszerű Instagram bejegyzése végigsöpört a világhálón, minden képregényrajongó szívét megmelengetve.
A DC legendás amazonját alakító színésznő egy igazán különleges képpel gratulált a Marvel első női szuperhősének, Brie Larsonnak.

Gal Gadot. Fotó: Photoshot

Gal Gadot (Fotó: Photoshot)

A Marvel Kapitány produkálta minden idők 18. legjobb nyitóhétvégi teljesítményét az egyesült államokbeli és a kanadai filmszínházakban, a világszerte kasszírozott 455 millió dollár pedig minden idők hatodik legnagyobb globális nyitóhétvégi bevétele. A Wonder Woman pedig 2017-ben több, mint 800 millió dollárt termelt, valamint ez a film lett minden idők legtöbbet hozó, női rendező által készített élőszereplős alkotása.

Brie Larson (Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris)

Brie Larson (Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris)

A két univerzum rajongói Marvel Kapitány első előzetesének megjelenése óta hasonlítgatják a két filmet, azonban a főszereplők között sosem lesz rivalizálás, ahogy ez Gadot posztjából is látszik:

“Annyira örülök neked nővérem! Gratulálok!” – olvasható a kép alatt, melyen rajzolt szuperhős karaktereik összekarolva mosolyognak egymásra.

Gald Gadot Instagram sztorijában üzent kolléganőjének (Fotó: Instagram)

Gald Gadot Instagram sztorijában üzent kolléganőjének (Fotó: Instagram)

Most már tényleg nagyon várjuk, hogy Brie hogyan reagál erre, hiszen bevallottan Wonder Woman a kedvenc szuperhőse.