Megindult a küzdelem James McAvoy levetett oscaros ingéért

 

Legalább tíz dollárt kell adományoznia annak, aki részt akar venni a nyereményjátékban.

A legkreatívabb Oscar-ruha díját egyértelműen James McAvoy kapná, ha létezne ilyen elismerés, ő ugyanis azt találta ki, hogy autogramokat gyűjt fehér ingére a filmakadémia éves gáláján, amit később majd jótékonysági célra fordíthat.

A ruhadarabot Hollywood krémje írta alá, melyért a befolyó összeget a New York-i Ronald McDonald ház rákos gyermekeinek és családjaik megsegítésére fordítanak. Többek között Charlize Theron, Joe Jonas, Kerry Washington és Jason Momoa is az aláírók között szerepel, és ez még csak néhány név a sok közül, hiszen James a gála után kitartóan látogatta az afterpartikat is, hogy alig legyen szabad hely azon az ingen.

“James évek óta támogatója a háznak, köszönhetően jól működő kapcsolatuknak a MDC produkciós céggel. Értékeljük nagylelkűségét, amit a Ronald McDonald ház családjai iránt tanúsított” – olvasható az intézmény közleményében.

Ahhoz, hogy bárki esélyessé váljon a különleges ingre, elég annyit tennie, hogy minimum tíz dollárt adományoz a szervezetnek május 16-ig a Prizeo.com/JamesMcAvoy oldalon.