Marvel Kapitány beállt popcornt osztani a mozi büfébe

 

A rajongók ilyen meglepetésre álmukban sem számítottak.

Képzeljék el, hogy jegyet váltanak az év egyik legjobban várt filmjére, majd amikor a büféhez érnek, épp a főszereplő nyújtja át a popcornjukat és az üdítőjüket. Hát, Amerikában az ilyen esetek nem is olyan ritkák, ezúttal Brie Larson lepte meg a Marvel Kapitány című film rajongóit szombaton New Jersey-ben.

“Úgy hallottam, hogy a képmásom rajta lesz a poharakon és a pattogatott kukoricán, úgy döntöttem, ezt élőben is látnom kell” – mesélne a megdöbbent tömegnek a színésznő, akinek esélye sem volt elvegyülni a Marvel Kapitány ruháját mintázó melegítőjében.

Persze a legnagyobb rajongókkal való szelfizés sem maradhatott el, a közösségi oldalakon azonnal feltűntek a legszerencsésebbek fotói a színésznővel:

“Néha van úgy, hogy Brie Larson beugrik köszönni a mozitokba, és neked úgy kell csinálnod, mintha nem ő lenne a pólódon” – olvasható az egyik lelkes rajongó posztja.

A várakozásokat egyébként jócskán felülmúlva 153 millió dolláros bevétellel indított a Marvel Kapitány a hét végén az észak-amerikai mozikban. A női főszereplős szuperhősfilm produkálta minden idők 18. legjobb nyitóhétvégi teljesítményét az egyesült államokbeli és a kanadai filmszínházakban, a világszerte kasszírozott 455 millió dollár pedig minden idők hatodik legnagyobb globális nyitóhétvégi bevétele.