Amikor a Baldwin fivérek még az izmaikkal hódítottak – nagy siker a régi családi fotó

 

Így már évtizedek óta nem láthattuk a testvéreket.

Alec Baldwin igazi kuriózummal lepte meg rajongóit Instagram oldalán. Fellapozta a családi albumot, és megmutatta milyenek is voltak azok az idők, amikor ő és testvérei Hollywood csődöreinek számítottak. Bizony, akkoriban még a most 52 éves Stephen, a 60 éves Alec, az 58 éves Daniel, és az 56 éves William is az izmaival hódított.

“Sztriptíztáncos kerestetik a börtönben” – viccelődött Alec, amikor az egyik rajongója arról érdeklődött, milyen alkalomból készült a fotó.

A képet egyébként William és Daniel is megosztotta, Stephen azonban kivétel, ugyanis ő és Alec már hosszú idő óta nem beszélnek egymással. Erről Stephen egy rádiós műsorban beszélt, az ok pedig Donald Trump. Míg Stephen támogatója az amerikai elnöknek, addig Alec nem ért egyet a politikájával, sőt a Saturday Night Live című műsorban ő figurázza ki az elnököt, ami végképp a fivérek közé állt.

“Nem beszéltem vele a választások óta, és nincs ezzel gond. Az életemnél is jobban szeretem, ez az ő választása. Ő Trump az SNL-ben. Vicces? Igen az! De átlépett egy határt!” – nyilatkozta.

Remélhetőleg a közös fotó, és az emlékek segítenek ismét összehozni a testvéreket és elásni a csatabárdot.