Maisie Williamset lelkileg is megtörte a Trónok harca utolsó csatajelenetének forgatása

 

Voltak pillanatok, amikor egyszerűen csak sírni szeretett volna.

Az Arya Starkot alakító Maisie Williams legújabb interjújában a Trónok harca utolsó nagy összecsapásának forgatásáról mesélt, mely egyik kollégájának sem volt könnyű, de számára mentálisan és fizikailag is megterhelő volt. Miguel Sapochnik, a nyolcadik évad rendezője, egy évvel ezelőtt figyelmeztette a 21 éves színésznőt, hogy keményen kell edzenie az utolsó részekhez.

“Senki sem tudott rá felkészíteni, milyen megterhelő lesz ez fizikailag. Nap nap után, és újra meg újra vettük fel a jeleneteket, mintha sosem érne véget. Nem lehetsz beteg, vigyáznod kell magadra, mert annyi a feladat, amit más nem tud helyetted elvégezni. Vannak azonban pillanatok, amikor besokallsz, hisz ember vagy, és nem akarsz mást, csak sírni” – vallotta be Maisie.

A nyolcadik évad hat részből fog állni, melyek egyenként másfél órásak lesznek. Az epizódok forgatókönyvírójának Jane Goldmant választották, aki négy másik íróval küzdött a lehetőségért. Jane történetmesélése azért is különleges, mivel hagyja, hogy a történet beszéljen hozzá, és nem akarja minden áron magyarázni a dolgokat.

Az utolsó évad első részét április 14-én sugározza az HBO.