Enikő, Melitta
Friss
Lőrincz Viktor világbajnoki döntős // Másfél napja ötszáz nagyméretű körbála ég Sárszentmihályon // Olimpiai kvótát szerzett Lőrincz Viktor // Nem volt 5 találatos szelvény a lottón // Michelisz Norbert nyert a WTCR túraautó-világkupa kínai futamán // Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon //

MÉG TÖBB HÍR

Úton a Himalája felé

blogok
Alaptörvény blog
Valóban börtönbe kerülhet-e Boris Johnson?
Brit jogászok korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy az Egyesült Királyság EU-ból való kilépéséről szóló népszavazás nem kötelező érvényű, nincsen jogi kötőereje.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Vállalatirányítás helyett globális kormányzás?
A Business Roundtable nyilatkozatát jegyző 181 amerikai multinacionális vállalat a globális kormányzás programját hirdeti meg, és az állam szerepére jelentkezik be.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szeretet követei
Európa nyugati fele egy olyan posztkeresztény, posztnemzeti, posztnemi, poszttörténelmi korszakba lépett, amely ugyanúgy az identitások újraértelmezésére tesz kísérletet, mint a kommunizmus.
Schmidt Mária
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Nemzeti érdekérvényesítésből jeles
Most először Magyarország elég erős volt ahhoz, hogy olyan biztosi posztot szerezzen meg, ami hatékonyan segíti a nemzeti érdekérvényesítést.
Lánczi Tamás
Élő Bolygó Blog
Több ezer milliárd dollárból ellenállóbbá tehető a Föld a klímaváltozással szemben
A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.
Látószög - Schmidt Mária blogja
John Locke és az új intolerancia
A tolerancia túlságosan is becses jószág, semhogy lemondhatnánk róla csak azért, mert egyesek elő akarják írni, mit mondhatunk és hogyan gondolkodhatunk.
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Elkészült a Felső-Tisza hulladék-mentesítési beruházása
Nyolc-tíz tonna hulladéktól mentesítették augusztusban a Felső-Tisza egy szakaszát.
Családban marad!
A FICSAK és a Ringató összefogott a kisgyermekekért
Együtt, karöltve még többet tehetünk a családokért.
Király Nóra