Agyvérzést kapott a Riverdale színésze – Luke Perryt kórházban kezelik

 

Pontosabbat egyelőre nem lehet tudni az állapotáról, barátai és kollégái egymás után kívánnak neki mihamarabbi gyógyulást.

Mentő szállította kórházba az 51 éves Luke Perryt, akinek a TMZ információ szerint komoly agyvérzése volt csütörtökön. A színész sajtósa annyit volt hajlandó megerősíteni a Variety magazinnak, hogy jelenleg is megfigyelés alatt tartják az orvosai.

Luke Perry (Fotó: Getty Images/Dominik Bindl)

Luke Perry (Fotó: Getty Images/Dominik Bindl)

A mentősök megerősítették, hogy Perry lakására délelőtt fél tíz után nem sokkal hívták ki őket, de a sztár állapotáról bővebbet nem nyilatkoztak, csak hogy a legközelebbi egészségügyi intézménybe szállították.

Luke Perry jelenleg Archie apját alakítja a CW csatorna Riverdale című sorozatában, de a legtöbben a Beverly Hills 90210 című szériából ismerhetik, melyben Dylan McKay játszotta.

A Fox csatorna épp rosszulléte napján jelentette be, hogy nyáron egy hat részes folytatást kap a sorozat, melyben visszatér Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, és Tori Spelling is. Luke állítólag nem vállalta el a felkérést, bár a stúdió nyitva hagyta számára a lehetőséget.

Régi kollégáit és barátit sokkolta a hír, akik közösségi oldalaikon keresztül küldenek erőt Luke-nak:

Shannen Doherty, aki a Beverly Hills 90210-ben a kedvesét alakította, a következőt üzente:

“Barátom, szorosan ölellek és átadom az erőmet, le tudod győzni!”

Szintén sorozatbeli kollégája, Ian Ziering is szorít a barátjáért:

“Nem tudom szavakkal kifejezni, mit érzek a mai sokkoló hírek hallatán. Mindannyian mondjunk el egy imát a gyors felépüléséért!”