Lady Gaga és Bradley Cooper összebújását lélegzetvisszafojtva lehetett csak nézni

 

Elképesztő előadásuk után, Lady Gaga a "Shallowért" megnyerte élete első Oscar-díját.

Ahogy az várható volt azután, hogy kiderült, nem lesz házigazdája az Oscar-gálának, az est legizgalmasabb, legmeghatóbb pillanatát Lady Gagának és Bradley Coopernek köszönhettük.

A Csillag születik főszereplői a “Shallow” című dalt adták elő a díjátadó színpadán, ezúttal olyan érzelmesen, hogy a Dolby Színházban ülő közönség lélegzetvisszafojtva várta a katarzist, ami ezúttal sem maradt el. Cooper, aki énekesként most először mutatkozott be a nyilvánosság előtt, nagyon izgult a fellépés előtt, pedig nem volt miért. A gálán ezúttal nem volt sok libabőrt okozó pillanat, de Lady Gaga a zongorája mellett ezek közé tartozott.

A két sztárról sokat pletykálnak, főleg, mióta kiderült, Gaga felbontotta eljegyzését, Christian Carinóval. A nekik drukkoló rajongók már csak ezért is nagyon örülhettek az előadásnak, melynek legérzelmesebb pillanata egyértelműen kettejük összebújása volt, amikor lecsukott szemmel, a jelenlévők szívét is megdobogtatva fejezték be fellépésüket. Nem csoda, hogy állva tapsolták az előadást.

A “Shallow” egyébként a legjobb betétdal kategóriában Oscart nyert a 91. díjátadón.