Hugh Jackmant ennyire még nem lepték meg – ő és Sir Patrick Stewart is Guinness-rekorder

 

A színész a This Morning műsorában tudta meg a fantasztikus hírt.

A két sztár milliós rajongótáborral büszkélkedhet, köszönhetően karaktereiknek az X-Men-filmekben. Hugh Jackman és Sir Patrick Stewart, mint Farkas és X Professzor már közel 17 éve részese a Marvel univerzumnak, mellyel így Guinness-rekordot állítottak be.

Hught és Patricket először a 2000-ben debütáló X‑Men – A kívülállókban láthatták a nézők, azóta pedig egészen pontosan 16 év és 228 nap telt el, legalábbis szerdán, amikor Hugh a This Morning reggeli műsorában megtudta a hírt, ott járt a számláló. A színész és a később videoüzenetben gratuláló kollégája is kapott egy emléktáblát, mellyel beállították a leghosszabb ideje tartó szuperhős karriert a Marvel-filmekben.

“Ez egyszerűen fantasztikus!” – Jackman hirtelen csak ennyit tudott hozzáfűzni meglepetésében, míg Stewart örül, hogy ismét lesz mivel dekorálnia háza falát.

Hugh Jackman és Patrick Stewart (Fotó: Getty Images/Jamie McCarthy)

Hugh Jackman és Patrick Stewart (Fotó: Getty Images/Jamie McCarthy)

Az 50 éves Hugh számára egy régi álom vált ezzel valóra. Még gyerek volt, amikor testvérével kitalálták, hogy tollaslabdázással fognak új rekordot állítani, akkor úgy gondolták, csak így lehet esélyük bekerülni a könyvbe.