Meghan hercegné 126 milliós babaváró bulija a királyi esküvőket is megszégyeníti

 

A várandós Meghan New Yorkban vendégelte meg a legközelebbi barátnőit, köztük Amal Clooney-t és Serena Williamst.

Meghan hercegné olyan babaváró bulit tartott, ami tényleg illett új címéhez. A legfrissebb hírek szerint a parti 450 ezer amerikai dollárba, azaz közel 126 millió forintba került, melynek utazási részét a Kensington-palota szerint Meghan a saját vagyonából fizette. A hercegné igen csak megcsapolta bankszámláját, ugyanis a magángép, mellyel Londonból New York-ba utazott, majd vissza, egy útra 125 ezer dollárba, azaz 35 millió forintba kerül.

Meghan hercegné öt napot töltött férje nélkül New Yorkban (Fotó: Getty Images)

Meghan hercegné öt napot töltött férje nélkül New Yorkban (Fotó: Getty Images)

Az egykori színésznő múlt pénteken érkezett a Nagy Almába, hogy Amerikában élő barátnőivel is megünnepelhesse, hogy a tavasszal (pontos dátumot nem tudni, de vélhetően április végén érkezik a pici – a szerk.) anyuka lesz.

A parti helyszíneként az előkelő The Mark Hotel egyik Central Parkra néző apartmanlakását bérelte ki Harry herceg 37 éves felesége, mely egy estére 75 ezer dollárba (21 millió forintba) kerül. A végösszeget az elképesztő dekoráció is alaposan megdobta, mely a három méter magas mandarinfának, a különleges rózsaszín rózsadekorációnak, a vattacukor gépnek és az egyéb luxus kiegészítőknek köszönhető.

Meghan hercegné babaváró bulijának helyszíne, a The Mark Hotel (Fotó: getty Images/James Devaney / Contributor)

Meghan hercegné babaváró bulijának helyszíne, a The Mark Hotel (Fotó: getty Images/James Devaney / Contributor)

A parti kifejezetten szűk körű volt, Meghan csak a szívéhez legközelebb álló barátait hívta meg, köztük Amal Clooney-t, Serena Williamst, Gayle Kinget, a sminkmester Daniel Martint, aki az esküvői sminkjét is csinálta, volt kolléganőjét, Abigail Spencert a Briliáns elmékből, a torontói stílustanácsadó Jessica Mulroney-t, és a designer Misha Nonoo-t.

Amal Clooney volt az est egyik fő szervezője és háziasszonya is. (Fotó: Getty Images/James Devaney / Contributor)

Amal Clooney volt az est egyik főszervezője és háziasszonya is. (Fotó: Getty Images/James Devaney / Contributor)

A vendégek mind méregdrága ajándékokkal érkeztek a bulira, így egészen biztos, hogy a Londonba csütörtökön visszatért magángép raktere zsúfolásig volt a babának szánt meglepetésekkel, melyek között megtalálható egy 350 dolláros (98 ezer forintos) Babyletto Hudson kiságy, és egy több száz dollárt érő Trek márkájú gyermek bicikli is.