Courteney Cox rettegett, hogy nem láthatja többé a lányát

 

A színésznő Jennifer Anistonnal tartott Mexikóba egy magángépen, amikor kényszerleszállást kellett végrehajtania a pilótának.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, kényszerleszállást hajtott végre múlt pénteken annak a Gulfstream G4 magángépnek a pilótája, mely többek között Jennifer Anistont és legjobb barátnőjét, Courtney Coxot repítette volna egy kis mexikói nyaralásra. Mint kiderült nem sokkal a felszállás után megsérült a futómű egyik abroncsa, ami miatt meg kellett szakítani az utat.

Courteney Cox és lánya Coco (Fotó: Getty Images)

Courteney Cox és lánya Coco (Fotó: Getty Images)

“Nem félek a repüléstől, apán pilóta volt, viszont nem sokkal a felszállás után fülsüketítő durranást hallottunk. Azonnal arra gondoltam, hogy ellenőrizni kellene a kerekeket. Négy órán át köröztük a repülőtér felett, hogy elégessük az üzemanyagot, és csak arra tudtam gondolni, milyen lesz a landolás. Végül igazán sima földet érésünk volt.” – nyilatkozta a Jóbarátok sztárja az Extra magazinnak.

Courtney azt is bevallotta, hogy küldött egy-egy rövid “szeretlek” üzenetet a 14 éves lányának, Cocónak és párjának, Johnny McDaidnek minden további magyarázat nélkül, ha ez lenne az utolsó alkalom, hogy ezt elmondhatja nekik. Később aztán Facetime-on mesélt csak szeretteinek a kényszerleszállásról.

Cox és Aniston, valamint nyolc másik barátjuk még aznap egy másik géppel sértetlenül folytathatta útját a mexikói Cabóba.