A Jonas Brothers rajongóinak ettől a hírtől garantáltan szebb lesz a napja

 

Titkos projekten dolgoztak a testvérek, ami csak egy dolgot jelenthet.

Hat év után újra összeállhat minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája, a Jonas Brothers. A The Sun magazin értesülései szerint a fiúk új közös dalokon és egy dokumentumfilmen dolgoznak, ezért utaztak mindannyian Londonba, ott kezdik meg az előkészületeket.

“Ez lesz a zeneipar egyik legnagyobb visszatérése. Nem titok, hogy a vége felé a három testvér között már nem volt megfelelő az összhang, de családról van szó, és az ellentéteiket az elmúlt években sikeresen maguk mögött hagyták” – nyilatkozta a forrás.

A tagok azóta szólókarrierbe kezdtek, Nick és Joe maradt a zenénél, Kevin azonban komoly üzletember lett: egy kommunikációs, egy ingatlan cég, valamint egy táplálkozási és egy videó megosztó applikáció is a nevéhez kötődik. Az elmúlt évek alatt mindannyian felnőttek, rengeteg új tapasztalatot szeretek, és elérkezettnek látják az időt az újrakezdésre.

A banda eredetileg 2005-ben alakult, világszerte pedig 17 millió lemezt adtak el. Az együttes felbomlására 2013-ban került sor, néhány nappal turnéjuk előtt, melyet igy le is mondtak. A testvérek sajtósa akkor azt nyilatkozta, a tagok jövőbeli zenei tervei nem egyeztek.