Kínos egybeesés – Orlando Bloom kellemetlen helyzetbe került

 

Új menyasszonya és exfelesége eljegyzési gyűrűje mint kiderült, nagyon hasonló.

Több évig tartó se veled, se nélküled kapcsolat után Orlando Bloom úgy döntött, ismét készen áll a házasságra. Valentin-napon így megkérte barátnője, Katy Perry kezét, aki annak ellenére is örömmel mondott igent, hogy pár nappal korábban egy interjúban még azt nyilatkozta, hogy a házasság nem neki való.

Gyűrűje, melynek középső ékköve egy rubin, amit több kisebb gyémánt ölel körül, lenyűgözte a közvéleményt, főleg, mivel formája miatt nem is passzolhatna jobban a Bloom névhez, ami ugye virágot jelent magyarul.

A különlegesen romantikus ötlet azonban nem most először jutott a vőlegény eszébe, ugyanis Orlando előző felesége, a modell Miranda Kerr kezét is egy ehhez hasonló gyűrűvel kérte meg, annyi különbséggel, hogy annak a központi köve is gyémánt volt. Ez kissé kínos!

Miranda Kerr gyűrűje (Fotó: Getty Images/David Livingston)

Miranda Kerr gyűrűje (Fotó: Getty Images/David Livingston)

Ha egyedinek nem annyira egyedi az ékszer, a boldogságuk ettől még örökké is tarthat. A pár a minap már nyilatkozott is a jövőjével kapcsolatban, s bár az esküvő időpontját még nem tűzték ki, alig várják, hogy családot alapíthassanak, és gyerekzsivaj vegye őket körül.

Orlando tehát hamarosan ismét apuka lehet, első csemetéje, a nyolcéves Flynn Christopher Bloom pedig hamarosan nagy testvér.