Az űrbe megy a Halálos iramban?

 

A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.

Nem kizárt, hogy a Halálos iramban 9. cselekménye – vagy annak egy része – az űrben fog játszódni. Ez eléggé meredeken hangzik, mindenesetre amikor megkérdezték F. Gary Grayt, a nyolcadik rész rendezőjét, kitérő választ adott.

„Az űrben? Hát ebben a sorozatban bármi megtörténhet” – mondta a rendező a ScreenRantnek.  „Amikor a nyolcadik rész forgatókönyvét olvastam és odaértem, hogy »tengeralattjáró«, fönnakadt a szemem, aztán rájöttem, hogy nálunk minden lehetséges. Egyelőre nem olvastam olyat, hogy »Dom a Marson«, de sosem lehet tudni.”

A film forgatása mindenesetre már megkezdődött, és várható, hogy folyamatosan érkeznek majd róla az információk. Azt már lehet tudni, hogy Dwayne Johnson nem tér vissza Hobbs szerepében. Azt nem tudni, Johnson az egész sorozatból kiszáll-e, vagy csak a kilencedik részt hagyja ki.

Közben Vin Diesel kiszivárogtatta, azaz kiírta az Instagramra, hogy javában dolgozik egy olyan Halálos iramban spin-offon, amely a sorozat női karaktereit állítja a középpontja. Michelle Rodriguez, a sorozat egyik legnépszerűbb hősnője már jó ideje sürgette, hogy a nőknek nagyobb szerep jusson, és lám, kérése meghallgattatott. Még az is lehet, hogy a női spin-off érdekében feltámasztják Gisele-t, akit Gal Gadot alakított, akinek karaktere meghalt a hatodik részben.

Rodriguez karakterét már sikerült föltámasztani közkívánatra, ezért Gadot is visszatérhet, hiszen a Wonder Woman sikere után jelentősen növelhetné a produkció értékét.