Liam Hemsworth komoly fájdalmakkal került kórházba

 

Emiatt hagyta ki új filmjének bemutatóját.

A lehető legrosszabbkor szállították kórházba Liam Hemsworth-öt, hiszen hétfőn este került sor új filmje, az Isn’t It Romantic Los Angeles-i premierjére. Liamet elviselhetetlen görcsök gyötörték a hétvégén, így nem csak a vasárnapi Garmmy-díjátadót, de a bemutatót is kihagyta. Mint kiderült, vesekövek okozták a fájdalmait, de felesége, Miley Cyrus szerint már sokkal jobban van, és otthon gyógyul.

Liam pedig nem is kívánhatna törődőbb párt magának, hiszen Miley úgy döntött, ő maga képviseli betegeskedő kedvesét Rebel Wilson mellett a vörös szőnyegen. Miley egy igen egyedi, vörös Valentino estélyit választott az alkalomból, ami tökéletesen illett a Valentin-napi szenzációnak szán film hangulatához.

“A szórakoztatóiparban sosem könnyű magunk elé helyezni a projektet, ezúttal azonban maga volt a szenvedés Liam számára. Büszkén képviselem őt, és azt a fantasztikus munkát, amit végzett. Boldog vagyok, hogy láthatom őt brillírozni ebben a vígjátékban, ő a világ leghumorosabb férfija, és most a világ is láthatja azt a Liamet, aki mellett én minden reggel ébredek.” – írta közösségi oldalán később az énekesnő.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)