Palvin Barbara még sosem találkozott szerelme ikertestvérével

 

A magyar modell és kedvese, Dylan Sprouse beengedték a kamerákat otthonukba, és most először találkozásuk történetét is elmesélték.

Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse először adott interjút a kapcsolatukról, a W magazin pedig modern love storyként írja le a szerelmüket. A pár közel nyolc hónapja van együtt, mely idő alatt Dyaln már kétszer is járt hazánkban. Itt következik azonban az interjú meglepő vallomása, miszerint Barbara és szerelme ikertestvére, még sosem találkozott.

A testvéreket itthon a legtöbben a Zack és Cody élete című sorozatból ismerhetik, Cole Sprouse azonban néhány éve a szintén sikeres Riverdale című sorozatban szerepel, emiatt pedig a kanadai Vancouverbe tette át a székhelyét.

“Cole Vancouver dolgozik, elég elfoglalt a fickó” – jegyezte meg viccesen Barbi kedvese, ami némileg magyarázza az eddig elmaradt találkozót.

Barbara és Dylan megismerkedésének története azonban még a fentebbi tényél is érdekesebb. Mint kiderült, egy partin futott össze először, mely után a magyar szupermodell bekövette Instagramon a jóképű színészt. Nem sokkal ezután Dylan küldött egy üzenetet Barbarának a telefonszámával, hátha lenne kedve közelebbről is megismerkedni. Barbitól azonban hat hónapig nem érkezett válasz…

Erre is van ám egy jó indok:

“Akkoriban nem voltam túl jó passzban és mélyen legbelül éreztem, hogy ebből több is lehetne” – indokolta meg az időhúzást Barbara.