Brad Pitt lepte meg 50. születésnapján Jennifer Anistont

 

Legalább 14 éve annak, hogy az egykori sztárpár utoljára együtt ünnepelt.

Olyan dolog történt vasárnap este Hollywoodban, ami most jó ideig alapot ad majd a pletykálkodásnak. Jennifer Aniston, aki hétfőn kereken ötvenéves lett, együtt ünnepelte születésnapját exférjével, Brad Pittel.

Jennifer Aniston (Fotó: Camera Press)

Jennifer Aniston (Fotó: Camera Press)

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a partin hemzsegtek a színésznő híres barátai, köztük Kate Hudson, Amal és George Clooney, Reese Witherspoon, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, azonban akinek megjelenése sokakat meglepett, az egyértelműen Bradé volt.

Bár azt mondhatnánk, hogy az egykori szerelmesek, akik egyébként mindketten válófélben vannak, ismét találkozgatnak, de bimbózó románcról állítólag nincs szó. Brad barátként jelent meg az eseményen, és a People magazinnak nyilatkozó egyik vendég szerint, nem kapott különösebb figyelmet Jentől.

“Megölelték egymást és beszélgettek egy kicsit, de Jennifer nagyon elfoglalt volt, hogy mindenkit szórakoztasson az este” – szól a beszámoló.

Az egykori sztárpár 1998-ban kezdett el randevúzni, két évvel később pedig egy gyönyörű malibui ceremónián mondták ki az igent, majd 2005-ben elváltak. A sztorit mindenki ismeri, Brad a Mr. és Mrs. forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba, akivel szintén tönkrement a házassága. Jen sokáig kereste az igazit, végül Justin Theroux-hoz ment hozzá, de az ő kapcsolatuk is zátonyra futott egy évvel ezelőtt.