Aphrodité is megirigyelte volna a Grammy-gála leglátványosabb ruháját

 

Cardi B vintage ruhája a díjátadó történetének egyik legmegdöbbentőbb estélyije volt.

Cardi B gondoskodott róla, hogy a Grammy vörös szőnyegén rá irányuljon minden figyelem, ami tényleg gyerekjáték volt számára, köszönhetően az 1995-ös vintage Mugler-kreációnak. Cardi, aki az este elnyerte a Legjobb rap albumnak járó díjat, elképesztően nézett ki, hiszen ruhája Sandro Botticelli Vénusz születése című festményének egyfajta átértelmezésének is beillett.

Cardi B (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Cardi B (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Ugyancsak sebesen kattogtak a fényképezőgépek Katy Perry énekesnő láttán, hiszen Balmain ruhája egészen meseszerű volt, köszönhetően pink árnyalatának, különös szoknyájának, melyben egyébként nem lehetett egyszerű kecsesen lépdelni.

Katy Perry (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Katy Perry (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Lady Gaga Celine ruhája is sorra gyűjtötte az elismerő pillantásokat, az ezüst, fodrokkal díszített ruha tökéletesen passzolt az énekesnőhöz, egyszerre volt modern, merész és elegáns.

Lady Gaga (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Lady Gaga (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Lady Gaga három Grammyt vehetett át a gálán, köztük a legjobb popduó/csoportos előadás díját – Bradley Cooperrel megosztva – az Oscar-díjra is jelölt Shallow című számért. Az estén elő is adta a dalt, de ezúttal Cooper nélkül, mivel a színész-rendező éppen a londoni Bafta-díjátadón vett részt.

Childish Gambino rendőri brutalitásról és rasszizmusról szóló száma, a This is America megkapta az év dalának és az év felvételének járó elismerést is a ceremónián. Dua Lipa brit énekesnőnek az év legkiemelkedőbb új előadója elismerést nyújtották át.

A háromórás Los Angeles-i díjkiosztó háziasszonya, Alicia Keys azzal indította a műsort, hogy a színpadra hívta az Egyesült Államok korábbi First Ladyjét, Lady Gagával, Jada Pinkett Smithszel és Jennifer Lopezzel, hogy személyes élményeiket felidézve mondják el, miképp változtatta meg az életüket a zene, és erősítette meg őket női mivoltukban. A csillogó, ezüst színű ruhát viselő Michelle Obama megjelenését viharos taps és ünneplés fogadta.