Megvan az elmélet, mely szerint Heidi Klum és Tom Kaulitz kapcsolata az égben köttetett

 

A köztük lévő 16 évnyi korkülönbség az ő esetükben nem probléma, egy szakértő legalábbis ezen a véleményen van.

„Létezik biológiai életkor, pszichológiai életkor és közösségi életkor is.” – állítja Brian Jory kapcsolatkutató, akinek szakterülete a párok analizálása, különös tekintettel az intim szférára.

Heidi Klum és Tom Kaulitz ( Fotó: Getty Images)

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: Getty Images)

A kutató oktatja is elméletét, és könyve is jelent már meg Szerelem a bíróságon címmel. „Az életkor nem pusztán egy szám. Hiába túl fiatal valaki egy kapcsolathoz, mentalitása, szokásai, életfelfogása kifejezetten érett jegyeket is hordozhat magában, mint ahogyan fordítva is igaz egy idősebb embernél” – állítja Jory.

Heidi Klum szupermodell és Kourtney Kardashian példáját felhozva a szerzőnek, a HollywoodLife-nak azt nyilatkozta, hogy ha egy nő anyagilag független már bármely férfitól, onnantól semmi akadálya nincs fiatalabbak között válogatnia. A 45 éves Klum a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz-cal alkot egy párt, és nemrégiben kifejtette a People magazinnak, hogy kissé unja már, hogy ha ez a téma, rögtön előjön a kora.

„Ez ma már normálissá kezd válni. Azok a nők, akik túlhaladnak a gyermekvállalási korszakukon, egyre inkább a fiatalabb férfiaknál találják meg újra elveszettnek hitt szexualitásukat” – fogalmazott Brian Jory.