Úgy tűnik, Matthew Perry nem tud kikászálódni a hullámvölgyből

 

Sejtelmes posztja miatt kezdtek el aggódni miatta a rajongók.

Matthew Perry karrierjét gyakorlatilag teljesen végigkísérte a gyógyszer- és alkoholfüggősége. A Jóbarátok című sorozatban állapotának javulását és romlását gyakorlatilag súlyingadozásain keresztül lehetett lemérni, de szerencsére a kollégák és a készítők is végig kitartottak mellette, így karaktere nem került kiírásra a szériából.

Matthew Perry (Fotó: Getty Images/John Lamparski)

Matthew Perry (Fotó: Getty Images/John Lamparski)

A Jóbarátokon és a Bérgyilkos a szomszédon-filmeken kívül nem sok kiemelkedő filmben kapott lehetőséget, így a színház felé fordult. Ami pedig a magánéletét és egészségét illeti, túl sok jó hírrel e téren sem szolgálhatunk. Mint ismeretes, Matthew tavaly három hónapot töltött kórházban, miután megsérült a bélfala. Bár a sztár teljesen felépült, az a hír járja, visszatért az elvonóra, ami azt is jelenti, hogy függősége ismét elhatalmasodott rajta, de nem kizárt, hogy depressziója miatt jár tanácsadásra.

A minap arról számolt be a rajongóinak, hogy az egyik foglalkozásról szó szerint kirúgták, majd másnap azzal nyugtatta az érte aggódókat, hogy csak egy alkalomról volt szó, a kezelése tovább folytatódik.

Bármiről is legyen szó pontosan, a rajongók biztosították a támogatásukról Perryt, ami sokat segíthet a nehéz időszakban.