Justin Bieber feleségét végre láthatjuk fehérben is - házasságáról mesélt a pár

 

A sztárpár bebizonyítja, hogy jó férjnek és feleségnek lenni, tanulható dolog.

Justin Bieber és Hailey Baldwin tavaly szeptemberben egy gyors polgári szertartáson, vendégek kísérete nélkül fogadott egymásnak örök hűséget, néhány hónapnyi randevúzás után. A fiatalok egy jó ideje szervezik azonban az egyházi ceremóniát is, melyet épp a napokban fújtak le immáron harmadszorra is. Ennek pedig az az oka, hogy több fontos személy sem tudott volna megjelenni a nagy napon, s mivel nem sietnek – hiszen a hivatalos részen már átestek – így új dátumot keresnek.

Így még várnunk kell Justin és Hailey esküvői fotóira, azonban a Vogue magazinnak hála, már láthatjuk a 22 éves ifjú feleséget fehérben, még ha az nem is a menyasszonyi ruhája. A pár most először adott közös interjút, és első alkalommal mesélnek a sajtónak kapcsolatukról.

“Az a helyzet, hogy a házasság nehéz. Ez a mondat kell, hogy vezéreljen, mert tényleg kemény” – nyilatkozta Hailey, s mint kiderült, jelenleg is kommunikációs fejlesztésre járnak Justinnal, hogy végképp semmilyen félreértés miatt ne legyenek álmatlan éjszakáik.

Bieber ezzel együtt úgy véli, hogy megtalálta az igazit, aki a legnagyobb támasza. “Én vagyok ebben a kapcsolatban az érzelmileg labilisabb, az én életvitelemben minden bizonytalan, kellett valaki, aki viszont biztos. Ez pedig ő.”