Cameron Diaz lehengerlő visszatérése - 22 év után újra együtt az Álljon meg a nászmenet szereplői

 

A színésznő évek óta nem lépett a kamerák elé, erre a különleges alkalomra azonban nem tudott nemet mondani.

Óriási meglepetéssel készült az Entertainment Weekly magazin a romantikus filmek rajongóinak. Az 1997-es Álljon meg a nászmenet! idén 22 éve került a mozikba, ez alkalomból pedig az összes főszereplő igent mondott egy közös fotózásra.

Cameron Diazról, Julia Robertsről, Rupert Everettről, és Dermot Mulroney-ról fantasztikus fotók készülnek, s bár őket így együtt látni is nagy öröm, mégis Cameron visszatérése az igazán nagy szenzáció.

A színésznő 2014 óta egy filmet sem forgatott le, nyilvános eseményeken sem teszi tiszteletét, egy-egy rövid interjút kivéve gyakorlatilag kivonta magát Hollywoodból. Címlapon azonban már nagyon régen nem szerepelt. Cameron egyébként nem csak a filmben körözi le Julia Robertset, de a fotókon is, rózsaszín, habos estélyije egyszerűen lehengerlő.

“Az emberek a mai napig is odajönnek hozzám a film miatt. Ettől nincs is nagyobb boldogság, hálás vagyok érte. A sógornőmnek, Nicole Richie-nek is ez az egyik kedvenc filmje” – nyilatkozta Cameron, akinek végig kellett járnia Nicole-lal néhány filmes helyszínt, amikor Chicagóban jártak.