Színész ilyet még nem tett - Ashton Kutcher miatt felbolydult az internet

 

Ashton kiposztolta a telefonszámát, az üzenő rajongók azonban nem azt kapták, amit vártak.

Ashton Kutcher azt szeretné, hogy hívjuk fel, vagy üzenjünk neki. A 40 éves színész egy azóta törölt Twitteren közzétett posztban egyszerűen megosztotta az állítása szerinti “valós” telefonszámát, majd egy felhívást tett közzé:

Ashton Kutcher (Fotó: Getty Images/David Livingston)

Ashton Kutcher (Fotó: Getty Images/David Livingston)

„Hiányoznak az igazi kapcsolatok az igazi emberekkel, a Közösségemmel. Mostantól üzenhettek nekem, bár nem ígérem, hogy mindenkinek fogok tudni válaszolni, de őszinték lehetünk egymáshoz, és megoszthatom az én világom valós és legjelentősebb részleteit.”

A színészt persze rengetegen bombázták kérdéseikkel, ami miatt aztán törölte is posztját, mint írta, az sms egy “törékeny fenevad”, ami vélhetően azt jelenti, hogy összeomlott a szolgáltatása.

A Wired magazin egyik újságírója maga is üzent a színésznek, aki egy automatikus üzenetet kapott vissza, melyből kiderül, hogy a sztori mégsem olyan szép, mint amilyennek tűnik. Kiderült, hogy a Community startup cég reklámfogásáról van szó, melyen sztárok tarthatják a kapcsolatot rajongóikkal. Ashton ezek szerint megnyerték maguknak.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a sztori vége, a kapott linken feliratkozóknak még van rá esélye, hogy AKutcher a weboldalon keresztül felveszi velük a kapcsolatot.