Imádja az internet John Krasinski reakcióját felesége győzelmére

 

A sztárpár egyértelműen ellopta az este a show-t.

A vasárnap átadott hollywoodi színészcéh (SAG) legjobb filmes női mellékszereplő járó díját Emily Blunt nyerte a Hang nélkül című thrillerben nyújtott játékáért, melyet egyébként férje rendezett. Aki pedig még a színésznőnél is jobban örült az elismerésnek az épp párja, John Krasinski volt.

Amikor Chris Pine Emily nevét olvasta fel a színpadon, a kamera egyből a párra irányult, akik reakciója sokak szívét megmelengette. John később állva tapsolta feleségét, miközben hangosan éltette, később pedig Emily köszönőbeszédével csalt könnyeket férje szemébe.

“Ez a díj nem csak nekem jár, hanem a férjemnek is, hiszen az élmény, az hogy ezt együtt csináltuk, örökké a szívembe vésődött. Fantasztikus rendező vagy! Annyira szerencsés vagyok, hogy az életed része lehetek, hogy ezt a filmet együtt készítettük, hogy nekem adtad ezt a szerepet, bár most nagy bajban lennél, ha nem így tettél volna” – próbálta beszédének végét elviccelni a színésznő, aki nem csak John, de a közönség szemébe is könnyeket csalt.

Emily Blunt és John Krasinski (Fotó: getty Images/	Gregg DeGuire )

Emily Blunt és John Krasinski (Fotó: getty Images/ Gregg DeGuire )

Emily olyan színésznőket utasított maga mögé, mint Emma Stone, Rachel Weisz, Amy Adams és Margot Robbie.