Emma Stone elképesztően ropja - jótékonyságból előadta a Spice Girls-táncot

 

Az adakozók ráadásul koncertre is mehetnek az Oscar-díjas színésznővel.

Szívesen bulizna együtt Emma Stone-nal és a HAIM együttessel egy Spice Girls koncerten? Erre a kérdésre csakis igen lehet a válasz, ráadásul nem egy elérhetetlen vágyálomról van szó.

A jótékonysági felajánlásokat gyűjtő Omaze oldalán nem a színésznő és a nővérekből álló Los Angeles-i lánybanda az első hírességek, akik jótékonyságból hihetetlen élményeket ajánlanak fel a weblapon, legutóbb Will Smith 50. születésnapjára kapott meghívót egy szerencsés adakozó.

Emmáék felhívásában a brit együttes “Stop” című slágerére táncolnak, melyből kiderül, hogy a nyertesnek igazi VIP élményben lesz majd része. Aki szívesen részt venne a sorsoláson, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a weboldalra, és adakozni. A befolyt összeg olyan szervezeteket támogat, mint a Child Mind Institute, a Comic Relief’s vagy a Girl Up, mely kezdeményezés a női egyenjogúság nevében tréningeket és továbbképzéseket szervez.

Egy szerencsés, lakjon a világ bármely pontját, elrepülhet egy barátjával Londonba, ahol egy négy csillagos hotelben szállásolják el, majd a színésznővel és a HAIM zenekarral együtt a lelkét is kiénekelheti a Spice Girls koncertjén, és persze a kulisszák mögött később személyesen is találkozhat majd Melanie Brownnal, Emma Buntonnel, Melanie Chisholmmal és Geri Halliwellel.