Beteg gyerekek napját aranyozta be váratlan látogatásával Justin Timberlake

 

A kicsik egy hete aranyos videót tette közzé, melyben arra kérték az énekest, látogassa meg őket, azt azonban nem tudták, hogy Justinhoz is eljutott a felvétel.

Óriási meglepetés érte a San Antonio-i Metodista Gyermek Kórház kis betegeit, akiket nem más látogatott meg, mint Justin Timberlake. Az énekes éppen a Man of the Woods turnéja miatt a városban tartózkodott, egy nappal a koncertje előtt pedig úgy döntött, meglepi rajongóit.

“Fantasztikusak voltak. A gyerekek annyira erősek! Nagyon inspirálóak” – mondta Justin a közösségi médiában közzétett videón, amit a kicsikkel készített. A látogatása után a Twittert és az Instagramot is ellepték a gyerekek és a dolgozók fotói, melyeken a sztárral pózolnak.

Justin egy igazán fontos mérföldkőnél is jelent volt, együtt kongatta meg a kórház harangját azzal a bátor fiatalemberrel, Reggie-vel, aki az utolsó kör kemoterápiáján van túl.

Timberlake azután döntötte el, hogy meglepi a kórház gyerekeit, hogy a kicsik táncos videója az egyik legnagyobb kedvenc lett az interneten. Pár nap alatt több, mint 35 ezer felhasználó osztotta meg a felvételt, melyen a kis rajongók arra kérik Justint, hogy látogassa meg őket. Lehet erre nemet mondani?