Tízmilliókért kelhet el a Fülöp herceg balesetéből származó törmelék

 

Az eBay-en árulják azt a törmeléket, amely múlt csütörtökön Fülöp herceg karamboljában keletkezett. Az érdeklődés nagy, már több mint száz licit érkezett az autó darabjaira.

Fülöp Herceg terepjárójával csütörtök este ütközött össze egy személyautóval. A Land Rover az oldalára dőlt, a helyszínre érkezők azonban kimentették az edinburgh-i herceget, aki nem sérült meg, sőt, két nap múlva újra vezetett.

Talán valaki a segítők közül összesöpörte és magával vitte a balesetben keletkezett törmeléket. Az emberek többségének értéktelen üvegszilánkok és fémdarabok azóta eladásra kerültek, méghozzá az eBay-en – írta az Independent.

A szokatlan árucikk pedig kelendő, hiszen az aukció indítása óta 119 licit érkezett, a legutolsó érdeklődő pedig 65 900 fontot, átszámítva majdnem 24 millió forintot kínált az autódarabokért.

Az eladó cáfolta, hogy lopta volna a törmelékeket, és azt közölte, hogy a helyszínelés után gyűjtötte össze a darabkákat az útról. Azt is elmondta, hogy a teljes bevételt jótékony célokra, például a rák kutatására fordítja.