Meghan hercegné sorra kudarcot vall a ruháival, még van mit tanulnia Katalintól

 

Oka van annak, hogy Katalin gyakorta fastfashion áruházak darabjaiban jelenik meg, amit Meghan egyelőre nem szívesen visel.

Meghan Markle-t azóta Katalin hercegnéhez hasonlítják, hogy kiszivárgott kapcsolata Harry herceggel. Az egykori színésznő bár azóta már tagja a királyi családnak, a hasonlítgatástól mégsem tudott megszabadulni, talán azért sem, mert Vilmos herceg felesége kikezdhetetlen személyiségével és stílusával a legnagyobb kedvenc.

Meghan Markle (Fotó: Getty Images/Karwai Tang)

Meghan Markle (Fotó: Getty Images/Karwai Tang)

Ez nem jelenti azt, hogy a britek szívében ne lenne hely Meghan számára, bár a divat terén egyelőre nem gyűjti a rajongókat. A várandós hercegné a letisztult stílusáról híres, mely gyakorlatilag a szöges ellentéte Katalin ízlésének. Rengeteg kritika éri Meghan ruhaválasztásait, most éppen azért bírálják, mert ruhái állandóak gyűröttek a hivatalos eseményeken.

A Dailymail szakértője szerint ennek az az oka, hogy Meghan ruhái nem a megfelelő anyagból készülnek, hiába a vasalás, ha 10 perc autóban utazás után kezdhetnék elölről a folyamatot. Meghan 2600 dolláros Oscar de la Renta kabátjára, és a többi méregdrága tervezői darabjaira nem lehet azt mondani, hogy rossz minőségű, csupán ezekhez az alkalmakhoz nem passzolnak. A hibát a kismama inkább ott követi el, hogy nem kötött, vastag anyagokból készült kreációkat választ.

Katalinnak, legalábbis a stílustanácsadójának márpedig ez a titka. A gyapjú, pamut és szintetikus szálakból készült kreációk anyaga sokkal vastagabb, így kevésbé gyűrődik, mint a len és a selyem.

Napjaink divatdiktátora (Fotó: Camera Press)

Napjaink divatdiktátora (Fotó: Camera Press)

Tehát alapos oka van annak, hogy Katalinon gyakorta látni fastfashion üzletek kollekcióinak darabjait, a poliészter, a nylon, és az akril jól bírja az egész napos kiképzést, így a hercegné megjelenése általában hibátlan.

Meghan azonban ragaszkodik a dizájner darabokhoz, bár az utóbbi napokban kétszer is H&M kismama ruhában fotózták, mely jó irány lehet.