Charlize Theron kivágott estélyiben tündökölt a gálán - nem volt hozzá fogható

 

Vasárnap este lezajlott a Critics' Choice Awards, ahol a színésznő vitte a prímet.

Ahogy minden díjátadó, az idei Critics’ Choice Awards is a győztesek mellett a ruhákról szólt, a sztárok pedig ezúttal is kiválóan teljesítettek. Nehéz dolog a filmes gála szezonban mindig megújulni, de a gyönyörű színésznőknek ez nem akadály, akik közül az este legcsinosabbja egyértelműen Charlize Theron volt.

Charlize Theron (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

Charlize Theron (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

Glamúr és elegancia, ez jellemezte a színésznő fémesen csillogó Givenchy estélyijét, mely félvállas szabásával, és dekoltázs alatti kivágásával igazán látványossá tette a megjelenését.

Chrissy Teigen Maison Yeya ruháján is volt mit nézni, főképpen magasan felsliccelt szoknyarésze miatt, amiben a modell megmutatta formás lábát.

Chrissy Teigen és férje, John Legend (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

Chrissy Teigen és férje, John Legend (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

Szintén fehér estélyiben, egy dekoltázsnál gazdagon díszített Prada kreációban tündökölt a gálán Emily Blunt színésznő, aki férjével, John Krasinskival vonult végig a vörös szőnyegen.

Emily Blunt (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

Emily Blunt (Fotó: Getty Images/EPA/NINA PROMMER)

A gála legnagyobb nyertese a mexikói Alfonso Cuarón Roma című önéletrajzi ihletésű, fekete-fehér alkotása, az idei hollywoodi díjszezon egyik nagy favoritja lett. A legjobb színésznő díját megosztva a The Wife főszerepét alakító Glenn Close és a Csillag születik sztárja, Lady Gaga kapta.

A Fekete párduc és az Alelnök három-három trófeát kapott, a Dick Chaney volt alelnököt játszó Christian Bale a legjobb színész díját vette át. A Mission: Impossible – Utóhatás a legjobb akciófilm, a Crazy Rich Asians a legjobb vígjáték, a Hang nélkül a legjobb sci-fi-horror díját kapta.