Kate Hudson nem elégedett az alakjával, pedig szebb mint valaha

 

A színésznő életmódot vált, bár rajongói nem értik, mi szüksége van rá.

Kate Hudson tavaly ősszel adott életet kislányának, Rani Rose-nak, a várandósság alatt azonban 11 kilót hízott, amit a lehető leggyorsabban szeretne leadni. Ennek érdekében a színésznő társult a Weight Watchers céggel, velük összedolgozva kíván megszabadulni a feleslegtől.

A diétacég új szóvivője a fogyókúrázók szerint nem a legmegfelelőbb a program reklámozására – melynek segítségével anno Jennifer Hudson énekesnő 32 kilót fogyott – hiszen mindig is karcsú volt, ráadásul saját sportmárkája is van.

Kate ezzel azonban nem ért egyet, ugyanis a cég életmódváltást ígér, számára pedig nehéz mindig az egészséges úton maradni.

“Nekem ez az egész a támogatásról szól, mindig szükséged van egy támogatási rendszerre, legyen az egy személyi edző, egy jóbarát vagy egy applikáció” – nyilatkozta Kate, akit teljes promóciós üzemmódba kapcsolva vett részt a hivatalos fotózáson.

A színésznő fantasztikusan nézett ki a fotózáson. (Fotó: Getty Images/Ilya S. Savenok)

A színésznő fantasztikusan nézett ki a fotózáson. (Fotó: Getty Images/Ilya S. Savenok)

Érthető, hogy a színésznő rajongói nem értik, miért van szüksége Kate-nek a hírességek között is népszerű programra, hiszen szemmel láthatóan sugárzik, s bár alakot takaró fekete ruhában jelent meg az eseményen, valóban nincs szüksége drasztikus lépésekre.