John Travolta megmutatta, mi van valójában a sapkája alatt

 

A színész rajongóinak száma elérte az egymilliót, így különleges videóval készült.

A 64 éves John Travolta rengeteg kedves üzenetet kapott azóta, hogy pár nappal ezelőtti posztjában leleplezte új külsejét. A frizurájára mindig kényes sztárt azonban meghatotta, hogy követői szerint így még férfiasabb. Bár senki sem volt biztos benne, hogy maszkmesteri munka, vagy a borotva áll a hirtelen hajvesztés mögött, a színész most megmutatta, mi van a baseballsapkája alatt.

“Sziasztok, itt John és Ben Travolta. Éppen cross-motororozunk, de egy fantasztikus hírről kell beszámoljak nektek, elértük az 1 milliós álomhatárt. Szeretünk titeket és mindenért nagyon hálásak vagyunk, és persze örülök, hogy tetszik nektek az új frizurám” – emelte fel a 8 éves kisfiával készült videóban a sapkáját a sztár.

Travolta évek óta hajhullással küzd, mely ellen gyakorlatilag az összes fellelhető ellenszert bevetette már. Volt parókája, volt ragasztott póthaja, mely miatt többször is kínos helyzetbe került, legutóbbi sikeres hajbeültetése óta azonban egészen dús frizurával hódított, amitől most megszabadult.