Anya, lánya, unokája: nem mindennapi fotó készült Reese Witherspoonról

 

Most már tudjuk, hogy a színésznő és lánya kinek köszönheti a szépségét.

A Vogue következő számában igazán ritka fotót láthatunk a színésznő Reese Witherspoonról, akit ezúttal lányával és édesanyjával fotóztak. Az már talán senkinek sem újdonság, hogy a filmsztár lánya, Ava egy igazi szépség, ráadásul szakasztott mása híres anyukájának, de a színésznő édesanyját már ritkán látni, pedig Bettytől örökölte Ava és Reese is a szépségét.

 

Hármójukat hasonló frizurával és sminkkel a tengerparton örökítették meg, a végeredményt pedig szinte biztosan ők is kiteszik egy bájos keretbe foglalva a kandalló fölé.

Reese a lapnak egyébként sikersorozata, a Hatalmas kis hazugságok kapcsán kifejtette véleményét azokról a filmekről, melyeknek csupán egy női főszereplője van. Bár maga is ilyen forgatókönyveknek hála lett világhírű, szerinte a legegészségtelenebb dolog egy főhősnő köré építeni a sztorit, és nagyon örül, hogy az olyan produkciók, mint a sorozata is, változást hoznak Hollywoodban.

“Rosszul vagyok már azoktól a sztoriktól, mely egy központi női karakterre épít, így minden színésznő a városban arra a szerepre utazik, hiszen nincs más” – nyilatkozta Reese.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

 

A Hatalmas kis hazugságok ezen produkciók ellenkezője, hiszen ha úgy vesszük, egyszerre öt főszereplője is van, Witherspoonon kívül Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoë Kravitz.