A Jóbarátok ikrei már 17 évesek, és egy kasszasikerben térnek vissza

 

Nagy reményeket fűznek a kritikusok a filmhez, melyben a Rachel kislányát alakító ikerpár is szerepet kapott.

Noelle és Cali Sheldon neve egyelőre még keveseknek cseng ismerősen, és arcról sem biztos, hogy be tudnák azonosítani őket, hiszen amikor utoljára a képernyőn szerepeltek, még kisbabák voltak. Ők az ikrek, akik felváltva játszották Rachel és Ross lányát, Emmát a Jóbarátokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

: @sophiee.walterr (thanks for the amazing pictures!)

cali (@cali.sheldon) által megosztott bejegyzés,

Ősszel érkezett a hír, hogy a most már 17 éves lányok szerepet kaptak az Us című horrorfilmben, melyhez most megérkezett az első előzetes, amit Noelle büszkén posztolt ki közösségi oldalára:

„Itt az Us előzetese! Annyira örülök, hogy részese lehettem ennek a filmnek, fantasztikusnak és félelmetesnek tűnik a végeredmény.”

A film, mely idén május végén kerül a mozikba, egy családról szól, akiknél a strandon tett kiruccanásukról hazaérve, négy maszkos alak tesz váratlan látogatást. Azt egyelőre nem tudni, mi a lányok szerepe az alkotásban, melyben a főbb szerepekben Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o és Winston Duke látható. Remélhetően az ikrek számára a film újabb kapukat nyit meg az álmuk felé, hogy egyszer ők is híres színésznők lesznek.