Chris Pratt felsőtestének nem tett jót a szerelem

 

A friss fotók szerint kockás hasa még ünnepi szabadságát tölti.

Chris Pratt átalakulása Hollywood egyik legmeglepőbb története volt. Az “aputestű” színész jövője érdekében elképesztő izmokat gyúrt magára, melyeket megcsodálhattunk a Jurassic Worldön kívül A galaxis őrzőiben is. Nem kérdés, hogy a férfias, és nem utolsó sorban vonzó megjelenése sokat lendített a karrierjén, szerencséjének kulcsa azonban lassan odalesz, ha így halad.

Chris éppen a mexikói tengerparton vakációzik kedvesével, Katherine Schwarzeneggerrel, a strandon pedig több lesifotó is készült róla. A színész nincs éppen a toppon, a kommentelők pedig két pártra szakadtak. Vannak, akik szerint az új, reálisabb külső kevésbé teszi bizonytalanná a többi férfit, másik viszont szívesebben számolgatnák a kockáit, melyből jelenleg nincs túl sok.

via GIPHY

A sztár és Arnold Schwarzenegger 29 éves lánya másfél éve alkot egy párt, Chris pedig már a nősülésen gondolkodik. A szerelemnek és annak, hogy nem forgat pedig tagadhatatlan jelei vannak, de az elszomorodott rajongóknak jó hír, hogy ott van még az a pazar felsőtest valahol az aputest alatt, csak egy kis edzés kell hozzá.