A Legendás állatok két szereplője is csatlakozott a Trónok harca előzménysorozatához

 

A két fiatal tehetség ismét együtt dolgozhat, ráadásul ezúttal állandó szereplők lesznek.

Még október végén kiderült, hogy a Trónok harca előzményeit bemutató sorozat egyik női főszerepét Naomi Wattsra osztották, most pedig tovább bővült a stáblista. A Legendás állatokban, illetve így a Harry Potterben is feltűnt két színész is csatlakozott a szériához, név szerint Jamie Campbell Bower és Toby Regbo, akik közül előbbi a fiatal Grindelwaldot, míg utóbbi a fiatal Dumbledore-t alakította.

Jamie Campbell Bower (Fotó: Getty Images6David M. Benett)

Jamie Campbell Bower (Fotó: Getty Images6David M. Benett)

Rajtuk kívül Naomi Ackie, Denise Gough, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp és Josh Whitehouse is állandó szereplője lesz a történetnek.

Toby Regbo (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Toby Regbo (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Ez a sorozat egyébként az első lesz az öt tervezett spin-offból, melynek története ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik majd, és bemutatja, hogy a világ a hősök aranykorából hogyan halad a legsötétebb órái felé. Bizonyára még több dolgot tudhatunk meg Westeros sötét múltjáról és a Másokról is, de többet egyelőre nem árultak el a készítők.

A sorozat jelenleg a The Long Night (Sötét éjszaka) néven fut, ami vélhetően nem végleges, ahogy a széria sorsa sem, hiszen a csatorna csupán az első részt rendelte be, így sok múlik rajta, mennyire tettszik majd a közönségnek.