Meghan hercegné mégsem karácsonyozik együtt az édesanyjával

 

Bár a Kensington-palota nem erősítette meg, a People magazin úgy tudja, hogy Doria nem tölti Sandringhamben a szentestét.

Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland meghívást kapott Erzsébet királynőtől, hogy töltse a karácsonyt Sandringhamban a királyi családdal. Az uralkodó tiszteletét szerette volna kifejezni Meghan felé, akinek az édesanyján kívül egy rokona sem vett részt a királyi esküvőn tavasszal.

Doria, Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Getty Images/WPA Pool / Pool)

Doria, Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Getty Images/WPA Pool / Pool)

Bár a meghívás igen figyelmes gesztus most, hogy Meghan első gyermekét várja, Doria a People magazin értesülései szerint azonban nem vesz részt a királyi család hagyományos összejövetelén. A magazin arra nem tért ki, hogy mi Doria távolmaradásának az oka.

Egyesek szerint jelenléte tovább fokozta volna az állítólag egyébként is feszült viszonyt Meghan és Katalin hercegné között, akinek a szüleit Erzsébet még sosem invitálta meg karácsonyra.

Vilmos, Katalin, Meghan és Harry a tavalyi karácsonyi misén (Fotó: Getty Images)

Vilmos, Katalin, Meghan és Harry a tavalyi karácsonyi misén (Fotó: Getty Images)

A lap továbbá több forrásból is meg tudja erősíteni, hogy a jógaoktatóként dolgozó leendő nagymama nem költözik Meghanhoz és Harryhez a tavasszal, ahogyan arról több brit lap is beszámolt. A pár néhány hete jelentette be, hogy a királynőtől nászajándékba kapott windsori birtokra teszi át a székhelyét, melyben bizonyára jut saját vendégszoba Doriának, aki azonban nem tervezi, hogy véglegesen otthagyja Amerikát.