A spanyol királyi pár gyönyörű lányaival kíván boldog karácsonyt

 

A hagyományokhoz híven idén is egy családi fotót választottak karácsonyi képeslapjuknak.

A spanyol királyi család végre közzétette azt a fotót, melyet üdvözlőlapként küldtek ki karácsony alkalmából. A családi kép, melyen a királyi pár, Fülöp és Letícia lányaikkal látható, a spanyol Covadonga-tónál készült, még szeptemberben.

„Békést karácsonyt és boldog új évet! Nagy szeretettel és a legjobb kívánságokkal” – olvasható a lapon, melyen a család aláírása is szerepel.

VI. Fülöp spanyol király és Letícia Ortiz televíziós újságírónő 2004. május 22-én Madridban kötött örök hűséget a La Almudena katedrálisban. A királyné egyébként a spanyol uralkodó család első polgári származású tagja, aki tökéletesen beilleszkedett a királyi családba. A párnak két gyönyörű kislánya született, a most 13 éves Leonóra és a 11 éves Zsófia hercegnő, akikről az ünnepek alkalmából mindig készül egy friss fotó.

A spanyol királyi család népszerűsége mellesleg már-már vetekszik a britekével. Nemcsak arról van szó, hogy Fülöp király felesége, Letícia végtelenül csinos, s hogy kislányaik mintha csak egy mesekönyvből léptek volna elő, tökéletességük kulcsa nem feltétlenül csak ebben rejlik. Összhang van közöttük, az összetartozás pedig nemcsak képletes. Elegendő, ha elcsípjük Letícia királyné egy pillantását, amikor férjére tekint, vagy amikor éppen egyik kislánya arcát simítja meg.