Jason Momoa cáfolta a Superman folytatásáról terjedő pletykát

 

A rajongók ezek szerint megnyugodhatnak.

Még szeptemberben számolt be róla a Hollywood Reporter, hogy Henry Cavill összerúgta a port a stúdióval, így nem lesz többé Superman.

Henry Cavill és Jason Momoa (Fotó: Getty images/Todd Williamson)

Henry Cavill és Jason Momoa (Fotó: Getty images/Todd Williamson)

A Warner Bros. új mozija, a Shazam! indította el a lavinát, melyben Supermannek is lett volna egy rövidebb cameo szerepe, erre azonban Henry nemet mondott, mivel nem tudta volna összeegyeztetni az új Neflixen futó sorozatával, a The Witcherrel.

A hír gyorsan elterjedt, melyre így reagálnia kellett a készítőknek, akik nyilatkozatukban leszögezték, hogy Cavillel továbbra is baráti a viszonyuk, de a Superman-filmek jövője még nem eldöntött. Bármit is jelentsen ez…

Jason Momoa a DC új zászlóshajójának, az Aquamannek a főszereplője úgy döntött, hogy kiveszi részét a sztoriból, és megszólalt az ügyben:

„Nemrég beszéltem Henryvel, és egyáltalán nem hagyja maga mögött a karaktert. Superman a kedvence, nem búcsúzik. Ez száz százalék!”

Amy Adams (Fotó: Getty images/Steve Jennings)

Amy Adams (Fotó: Getty images/Steve Jennings)

Alig pár napja az azonban beigazolódott, hogy az Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő, Amy Adams nem alakítja többé Superman szerelmét, Lois Lane-t.