Vidám karácsonyi képeslappal készült a hercegi pár - György ismét ellopja a show-t

 

Egy családi portré, melyen mindhárom kis trónörökös a kamerának mosolyog.

Cambridge hercege és hercegnéje, Vilmos és Katalin tavalyi karácsonyi üdvözlőlapja nem aratott osztatlan sikert, túl tradicionális volt ugyanis az előző évek vidám fotóihoz képest. Idén azonban ismét a tőlük megszokott hangulatot hozzák, ami különösen fontos volt a családnak, hiszen tavasz óta már öten vannak.

Az ősz folyamán a család vidéki otthonában, Amner Hallban Matt Porteous fotós készítette el a családi fotót. Ez az első üdvözlőlap (ünnepi jókívánságaikat idén ezen fotóval mellékelve küldi ki a család), amin a kis Lajos herceg is szerepel, aki épp úgy hasonlít Katalinra, mint Vilmosra.

Vilmos herceg és Katalin hercegné két gyermekével, Györggyel és Saroltával. Fotó: Getty Images

A tavalyi verzió. Fotó: Getty Images

A királyi család közösségi oldalán azonban nem csak ez az egy új fotó jelent meg pénteken, de egy még nem látott kép Harry hercegről és Meghan hercegnéről, akik a windsori birtokon épp az esküvőjük utáni tűzijátékban gyönyörködnek.

Károly hercegről és feleségéről, Kamilla hercegnéről is készült a nyáron egy még nem közreadott portré, melyen a Clarence House kertjében egy padon ülve mosolyognak egymásra.