Miley Cyrus már nem hívja a vőlegényének Liam Hemsworthöt

 

Aggódni nem kell, csupán új nevet talált ki a számára.

Miley Cyrus a Howard Stern show-ban arról mesélt, hogy hetek óta hősként tekint párjára, Liam Hemsworth-re, hiszen míg ő városon kívül volt, szerelme a Malibuban tomboló novemberi tűzvész elől mentette ki sorra kutyáikat. Amikor a műsorvezezető pontosította, hogy az énekesnő a vőlegényéről áradozik épp, Miley igen meglepően reagált:

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)

„Tulajdonképpen olyasmi, de ő igazából a partnerem, a túlélő partnerem. Szerinte ez kicsit sem romantikus, de én rájöttem közben, hogy mégis. Azért keressük a párunkat, hogy valahogy túléljünk, ő pedig tényleg hihetetlen volt. Az összes kutyát kimenekítette a terepjáróján. Szeretném, ha tudná, hogy mennyire hálás vagyok ezért” – nyilatkozta Miley.

A pár otthona a tűzvészben porig égett, kivéve az énekesnő zenei stúdióját. Jelenleg Nashville-ben laknak, valószínűleg azon a farmon, amit az énekesnő tavaly vásárolt meg. Malibuban jelenleg sem a víz, sem a levegő minősége nem túl rózsás, az ausztrál származású Liam pedig egész nap szörfözni szokott, de ez most nem az az időszak. Mindkettejük számára nehéz lenne most azonnal a visszatérés, látni a sok otthon nélkül maradsz szomszédot.

Miley és Liam nem mellesleg félmillió dollárt (142 millió forintot) adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak támogatására és az újjáépítésre.