Jövőre tényleg férjhez megy Lady Gaga

 

Egykori menedzserével a díjátadó szezon után kezdi el szervezni a nagy napot.

Nem akar sokáig menyasszony lenni Lady Gaga, akit vélhetően tavaly karácsonykor kért feleségül Christian Carino. Az énekesnő először az Elle magazin októberi Women in Hollywood gáláján nevezte vőlegényének egykori menedzserét, holott káprázatos gyémántja már régen elárulta a nagy hírt.

Lady Gaga (Fotó: Getty Images)

Lady Gaga (Fotó: Getty Images)

Lady Gaga lassan két éve együtt jár a hollywoodi nagyágyúval, aki egy rózsaszín jegygyűrűvel tette fel a nagy kérdést, melynek alakja nagyon hasonlít Katalin hercegné zafír gyűrűjéhez, ami ugye egykor Dianáé volt. A díva gyémántja, az árnyalata miatt azonban még hercegnősebb, szó szerint vonzza a tekintetet.

Az énekesnő egy közeli ismerőse szerint legszívesebben már az esküvőjét tervezgetné, viszont az egészen biztos, hogy a szervezésbe csakis a díjátadó szezon lezárta után tud belefogni. Azt azonban már tudja, hogy egy jól átgondolt és megtervezett esküvőt szeretne, még 2019-ben.

Christian Carino és Lady Gaga. Fotó: (Getty Images/Michael Kovac)

Christian Carino és Lady Gaga. Fotó: (Getty Images/Michael Kovac)

„Gaga földöntúli boldogságban úszik, és a szeretteinek is folyton csak áradozik, hogy mennyire boldog amiatt, hogy életének ehhez a szakaszához ért, amikor nem csak fantasztikus művészekkel dolgozhat együtt, de azzal a férfival lehet, akit nagyon szeret.” – nyilatkozta a bennfentes.

A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezete (HFPA) néhány napja jelentette be a Golden Globe jelöltjeit. Bradley Cooper első rendezése, a Csillag születik fantasztikusan teljesített, hisz a film, melyben Gaga a főhősnő, a legjobb drámai film, a legjobb rendező, a legjobb női főszereplő (dráma), a legjobb férfi főszereplő (dráma), és a legjobb eredeti betétdal kategóriában száll versenybe. Már csak ezért sem meglepő, hogy Gagának az alkotás promócióján kívül semmire sem jut ideje.